Vážení zákazníci, v poslední době evidujeme problémy s doručováním zásilek z Polska, momentálně tedy nemůžeme garantovat vyřízení objednávek do týdne. Přesto Vaše objednávky vyřizujeme v co nejkratší době. Za komplikace se velice omlouváme. Pokud potřebujete pomoct s výběrem, neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám poradíme! Seženeme i knihy, které nemáme v nabídce, pokud jsou v Polsku k dispozici, kontaktujte nás a my uděláme maximum, abyste své knihy obdrželi co nejdříve!

Hodnocení obchodu

5,0 106 hodnocení
5
105x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
PM Avatar autora Petr Matějček | 21.1.2022
Dávám plný počet bodů , jelikož komunice a vstřícnost je vynikající.Přeji vše dobré a doufám v další objednávky.Děkuji
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 21.1.2022
Děkujeme za krásné hodnocení, moc si ho vážíme a budeme rádi, když Vám zase budeme moct udělat radost nějakou hezkou knihou.
V Avatar autora Veronika | 18.1.2022
Velmi rychla komunikacia ohladom tovaru a dodania.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 18.1.2022
Děkujeme za hodnocení, velice si ho vážíme.
D Avatar autora Dana | 31.12.2021
Perfektní komunikace o stavu objednávky a průběhu doručení zásilky. Velmi vstřícný přístup ohledně spěšného doručení do Vánoc. Děkuji moc!
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 31.12.2021
I my moc děkujeme, jsme rádi, že jste byla spokojená.
IN Avatar autora Iveta Novotná | 22.12.2021
Milá komunikace, info o stavu objednávky, dárek a krásný, ručně psaný vzkaz u knihy, úžasné. DOPORUČUJI
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 22.12.2021
Moc děkujeme za krásné hodnocení i doporučení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
KV Avatar autora Kateřina Vavříková | 20.12.2021
Velmi vstřícný a profesionální přístup
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 22.12.2021
Děkujeme za hodnocení, moc si ho vážíme.
AK Avatar autora Alena Králová | 13.12.2021
Jsem velmi spokojená. Komunikace i dodání na mou adresu bez problému. Děkuji za milý dárek k nákupu. Velmi mne potěšil.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 13.12.2021
Děkujeme za krásné hodnocení, jsme moc rádi, že jste byla s nákupem spokojená.
NS Avatar autora Nikola Spáčilová | 26.11.2021
Velká ochota, pomoc při výběru. Rychle jednání, DOPORUČUJI!
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 26.11.2021
Moc děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
RM Avatar autora Romana Meslová | 13.10.2021
Vřele doporučuji, k nákupu jsem dostal i malý dárek.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 13.10.2021
Děkujeme za hodnocení i doporučení, moc si ho vážíme.
SG Avatar autora Sabina Gaurová | 25.7.2021
Perfektní komunikace!!Profesionální přístup.Za mě ,pro příští nákup, jasná volba.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 26.7.2021
Děkujeme za hodnocení, moc si ho vážíme. Budeme se těšit na Vaši další objednávku a uděláme vše pro to, abychom Vás nezklamali.
Avatar autora Svatopluk Štěpánek | 13.7.2021
ano, jsem velmi spokojen, jak rychlostí, tak i radou a pomocí, velmi to oceňuji
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 14.7.2021
Velice děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen.
HS Avatar autora Hanuš Slavík | 25.5.2021
Perfektní přístup k zákazníkům, doručená zásilka efektivně zabalena tak, aby bylo zboží dostatečně chráněno při převozu a zároveň neobsahovala nadbytečné množství balícího materiálu, jak to velmi často bývá u jiných společností. Také mě potěšilo, když jsem zjistil, že zásilka obsahuje i "něco navíc" :-)
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 25.5.2021
Mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jsme Vás potěšili i dárečkem.
JV Avatar autora Jiri Vanatko | 24.5.2021
Dobry den. Obchod mi doporucil kamarad jiz s dobrymi referencemi a po prvotni zkusenosti jsem i ja spokojen a velmi mile prekvapen. Objednani, platba, doruceni....vse jasne a bez problemu. A co vice, byl jsem emailem prubezne informovan pani vyrizujici moji objednavku o tom, kde se naleza, proc se opozdila, dale s prehlednym dokladem o platbe..... V zasilce byla krome knihy i necekana pozornost podniku. Velmi si tedy povazuji osobniho zakaznickeho pristupu a i faktu, jak lze ze zasilky 1 knihy uskutecnit prijemny zazitek. Domnivam se tedy, ze pres polskeknihy.cz nenakupuji literaturu naposledy. Dekuji a pekny den.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 25.5.2021
Mockrát děkujeme za krásné hodnocení, opravdu si ho velice vážíme, jsme rádi, že jste byl spokojený, a uděláme vše pro to, abychom Vás nezklamali ani v budoucnu.
JK Avatar autora Jaroslav Kubíček | 14.5.2021
Som veľmi spokojný s obchodom. Na moje požiadanie mi cenu knihy prepočítali na €. Platba prebehla bez problémov . Doručenie knihy , balenie OK. Na túto knihu o Prahe ma upozornila manželka. Jej starý otec bol z Wadowic /Babica/. Stále sa považuje za "štvrtinovú" Poľku a je na to hrdá. A veľmi sa nám páči Krakow. Pozdravuje J. Kubíček a Margita Kubíčková
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 14.5.2021
Děkujeme za hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jsme mohli potěšit Vás i Vaši paní.
I Avatar autora Irena R. | 19.4.2021
Velmi osobní přístup, vřele doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 19.4.2021
Děkujeme za hodnocení i doporučení, velice si ho vážíme.
IM Avatar autora Igor Mikuš | 7.4.2021
Profesionálny prístup, mimoriadne ústretové jednanie, riešenie problému výhradne v prospech zákazníka. Jednoznačne odporúčam.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 7.4.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení, opravdu moc si ho vážíme, tím spíš, že v případě Vaší objednávky jsme museli řešit nečekané a nestandardní komplikace. Jsme moc rádi, že se nám nakonec podařilo vše vyřešit k Vaší spokojenosti.
Avatar autora | 2.4.2021
Překvapila mě velice mile vstřícnost a ochota, se kterou byla moje objednávka vyřizována.
Avatar autora (Administrátor) 23.1.2022
Děkujeme za milé hodnocení, jsme rádi, že byla objednávka vyřízena k Vaší spokojenosti.
Avatar autora P | 20.3.2021
Skvělý servis.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 20.3.2021
Děkujeme za hodnocení.
SR Avatar autora Stanislava Rudolfová | 6.3.2021
Velice spokojená.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 6.3.2021
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojená.
AO Avatar autora Aydan Orzalkiewicz | 27.2.2021
Velmi spokojená
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 27.2.2021
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
JH Avatar autora Jan Havlíček | 24.2.2021
Coby (nejen) komiksový čtenář jsem rád, že mi někdo zprostředkuje moje oblíbené US, evropské a japonské komiksy v polštině. Knihy dorazily rychle a v pořádku. Můžu jen doporučit.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 24.2.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné