Hodnocení obchodu

5,0 65 hodnocení
5
64x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
J Avatar autora Jana | 5.9.2020
Velká spokojenost,kniha vynikající
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 5.9.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že se kniha líbila.
D Avatar autora Deny | 29.8.2020
Velmi ocenujem rychlu komunikaciu, seriozny pristup , skvely vyber knih za dobre ceny
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 30.8.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme.
JK Avatar autora Jarmila Kalinová | 24.8.2020
S nákupem jsem byla spokojena a velmi překvapena za malou knížku navíc,kterou poslali za malé zdržení objednávky.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 24.8.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená a že knihy udělaly radost.
ŠG Avatar autora Šimon Grimmich | 27.7.2020
Moc oceňuji rychlou komunikaci a ochotu při vyřizování objednávky knihy, která v běžných nabídkách chybí. Nevím, jak jinak bych knihu z Polska dostal.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 27.7.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený a že jsem Vám mohli sehnat knihu, kterou jste sháněl.
MK Avatar autora Miloš Kupka | 25.7.2020
Spokojenost,jen malý výběr,jak Českých autorů,tak Polských,Olga Tokarczuk,Hrabal,Kundera,Ota Pavel,Škvorecký./empik.pl /daleko až 100 km v Klodzku galeria Twierdza a postrádám Českou kuchařku v Polštině
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 25.7.2020
Děkujeme za hodnocení. Jistě jste si všiml, že popisky ke knihám píšeme sami - u každé knihy najdete náš vlastní originální popis, to znamená, že knihy přidáváme jednotlivě, což, jak jistě chápete, trvá podstatně déle než data hromadně stáhnout od dodavatele. Navíc se snažíme nedostupné knihy mazat, abyste u nás našel pouze ty knihy, které jsme schopni dodat. Proto je zatím množství knih malé, ale postupně roste a naši zákazníci vědí, že seženeme i knihy na objednávku. Nabídku jako Empik samozřejmě nemáme a zřejmě ani mít nebudeme, nic Vám samozřejmě nebrání objednat knihy tam. Naše politika se od té Empiku naprosto liší - náš obchod jsme postavili na osobním přístupu a na tom, že pokud zákazníci potřebují, jsme schopni doporučit konkrétní knihu, což je umožněno tím, že se knihami zabýváme hlouběji. A co se české kuchařky týče, tak zřejmě zatím Poláci neměli potřebu nic podobného vydat. Každopádně jsme rádi, že jste byl spokojený.
DP Avatar autora Danuta Pyż - Dopita | 12.7.2020
Jisem moc rada, jisem polka, a knihy mi udelaly velkou radost. Vse probehlo profesionalne a pri tom s uctou a pohopeni k zakaznikovi. Zdravim a preji vsechno najlepsi! Danuta Pyż - Dopita
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 13.7.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme opravdu rádi, že jste byla spokojená a že jsme Vám mohli udělat radost.
LK Avatar autora Lenka Kesely | 12.7.2020
Všechno proběhlo naprosto dokonale, kominkace skvělá. Kdyby takto fungovaly všechny e-shopy.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 13.7.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
IU Avatar autora Irena Urbaśová | 22.6.2020
Jsem spokojená - perfektní komunikace.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 22.6.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
PM Avatar autora Petr Martinů | 21.6.2020
Moc a moc
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 22.6.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byl spokojený.
JS Avatar autora Joanna Svačinová | 21.6.2020
Perfektní komunikace, menší zdržení kvůli covidu, ale o všem jsem byla po celou dobu informována, knihy došly v pořádku, s dárkem navíc za již zmíněné zdržení. Děkuji, určitě zas objednáme :-)
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 22.6.2020
Děkujeme za hezké hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená i navzdory delšímu čekání. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
OB Avatar autora Otakar Biebl | 16.6.2020
Velice spokojen - objednal jsem si knihy v době vrcholící pandemie koronaviru, což odeslání knih sice zdrželo - v dané situaci to bylo zcela pochopitelné - ale vše došlo v pořádku a je mi jasné, že pro zdar mé ztásilky obchod udělal maximum včetně průběžného informování o tom, kde se knihy právě nacházejí a kdy asi dorazí. Ještě jednou díky a velká spokojenost!
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 16.6.2020
Děkujeme za milé hodnocení i za pochopení při vyřízení Vaší objednávky, jsme rádi, že jste byl spokojený, a uděláme vše pro to, abychom Vás nezklamali.
MP Avatar autora Miroslav Pánek | 12.6.2020
Spokojenost se vším !
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 12.6.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, opravdu si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
ML Avatar autora Marie Langmajerová | 10.6.2020
Velmi spokojená. Úžasný přístup, komunikace, doporučení. Děkuji
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 12.6.2020
Děkujeme za hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
KP Avatar autora Katarzyna Pustowkova | 9.6.2020
S obchodem jsem byla velmi spokojená.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 9.6.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
AJ Avatar autora Agata Juříčková | 8.6.2020
Super komunikace. Vstřícnost, rychlost, ochota. Vřele doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.6.2020
Děkujeme za krásné hodnocení i doporučení, moc si ho vážíme.
RJ Avatar autora Roman Jancz | 8.6.2020
Vyborná komunikace.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.6.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojený.
PM Avatar autora Pavel Martinec | 7.6.2020
Výborná osobní komunikace. Doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.6.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení, moc si ho vážíme
MO Avatar autora Mgr. Jiří Ohlídal | 7.6.2020
Doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.6.2020
Děkujeme za doporučení i hodnocení, moc si ho vážíme.
JB Avatar autora Jan Buchta | 31.5.2020
Doporucuji
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 31.5.2020
Děkujeme za doporučení, jsme rádi, že jste byl spokojený.
HL Avatar autora Hana Lipenská | 17.5.2020
Velmi spokojená
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 17.5.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme.