Pokud potřebujete pomoct s výběrem, neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám poradíme! Seženeme i knihy, které nemáme v nabídce, pokud jsou v Polsku k dispozici, kontaktujte nás a my uděláme maximum, abyste své knihy obdrželi co nejdříve!

Hodnocení obchodu

5,0 92 hodnocení
5
91x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
IM Avatar autora Igor Mikuš | 7.4.2021
Profesionálny prístup, mimoriadne ústretové jednanie, riešenie problému výhradne v prospech zákazníka. Jednoznačne odporúčam.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 7.4.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení, opravdu moc si ho vážíme, tím spíš, že v případě Vaší objednávky jsme museli řešit nečekané a nestandardní komplikace. Jsme moc rádi, že se nám nakonec podařilo vše vyřešit k Vaší spokojenosti.
Avatar autora | 2.4.2021
Překvapila mě velice mile vstřícnost a ochota, se kterou byla moje objednávka vyřizována.
Avatar autora (Administrátor) 14.4.2021
Děkujeme za milé hodnocení, jsme rádi, že byla objednávka vyřízena k Vaší spokojenosti.
Avatar autora P | 20.3.2021
Skvělý servis.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 20.3.2021
Děkujeme za hodnocení.
SR Avatar autora Stanislava Rudolfová | 6.3.2021
Velice spokojená.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 6.3.2021
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojená.
AO Avatar autora Aydan Orzalkiewicz | 27.2.2021
Velmi spokojená
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 27.2.2021
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
JH Avatar autora Jan Havlíček | 24.2.2021
Coby (nejen) komiksový čtenář jsem rád, že mi někdo zprostředkuje moje oblíbené US, evropské a japonské komiksy v polštině. Knihy dorazily rychle a v pořádku. Můžu jen doporučit.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 24.2.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
PK Avatar autora Petr Kostěnec | 15.2.2021
Znovu maximální spokojenost. Bezproblémová, rychlá a vstřícná komunikace i dodání zboží. Nezbývá než doporučit.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 15.2.2021
Děkujeme za hodnocení i doporučení, opravdu moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
Z Avatar autora Zdeněk | 25.1.2021
Velmi spokojen, velmi vstřícné jednání a pružné řešení nestandardní situace.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 2.2.2021
Moc děkujeme, jsme rádi, že jste byl spokojen.
MB Avatar autora Marcela Bramborová | 17.1.2021
Perfektní, děkuji!
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 2.2.2021
Také moc děkujeme.
Avatar autora | 14.1.2021
Neustále mě udržovali v obraze ohledně dodání mé knihy velmi milým a osobním způsobem, zdvořile jednání, co nejrychlejší dodání. Lepší než většina velkých knihkupectví.
Avatar autora (Administrátor) 14.4.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že vyřízení Vaší objednávky proběhlo k Vaší spokojenosti.
I Avatar autora Irena R. | 10.1.2021
Individuální přístup, vstřícné jednání.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 2.2.2021
Děkujeme za hodnocení, moc si ho vážíme.
DM Avatar autora Danuta Milerska | 29.12.2020
Rychlá reakce a dodání bez prodlev.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 29.12.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
K Avatar autora Katarina | 28.12.2020
Ocenujem osobny a mily pristup majitelky, rychly a spolahlivy servis, unikatny tovar. Dakujem.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.12.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme.
ZB Avatar autora Zuzana Burianova | 27.12.2020
Velká spokojenost: rychlá komunikace a obstarání knih, ochota, včasné doručení.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.12.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
Avatar autora | 27.12.2020
Vynikající. Nádherný osobní přístup.
Avatar autora (Administrátor) 14.4.2021
Děkujeme za Vaše krásné hodnocení, moc si ho vážíme.
FV Avatar autora Filip Vočka | 26.12.2020
Děkuji za perfektní komunikaci. Vše proběhlo na jedničku, nákup i následný přístup proběhl bez jediné chybičky. Rozhodně doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 27.12.2020
My děkujeme za krásné hodnocení i za doporučení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
JJ Avatar autora Jindřich Jílek | 26.12.2020
Velice. Nádherný osobní přīstup.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 26.12.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme.
Avatar autora | 25.12.2020
+ Ochota a rýchlosť

Avatar autora (Administrátor) 14.4.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byl spokojený.
PP Avatar autora Pavel Panoch | 13.12.2020
Ano, velmi spokojen. Vstřícné, rychlé a přátelské jednání a komunikace. Vřele doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 13.12.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojen.
L Avatar autora Lenka | 13.12.2020
Rychlost, ochota, výborná komunikace!
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 13.12.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme moc rádi, že jste byla spokojená.