Sháníte-li knihu, kterou nemáme v nabídce, neváhejte se na nás obrátit.

Hodnocení obchodu

5,0 113 hodnocení
5
112x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
FL Avatar autora František Lomický | 23.10.2022
Celková spokojenost, rychlé dodání, dobrá a milá komunikace obchodu.
IT Avatar autora Iveta Trnková | 25.9.2022
Naprostá spokojenost, velký výběr, dodáno v termínu, výborná komunikace.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 25.9.2022
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
ON Avatar autora Ondrej Naus | 16.9.2022
Skvělý prozákaznický přistup. Rychlá komunikace a nic není problém:-)
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 16.9.2022
Moc děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme.
JH Avatar autora Jan Havlíček | 25.4.2022
Komiksy z Polska dorazily v pořádku. Děkuji za zprostředkování nákupu.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 25.4.2022
My děkujeme za důvěru i hezké hodnocení.
MO Avatar autora Martina Opartyová | 7.3.2022
Dostatečný výběr, rychlé dodání a skvělá komunikace, přesně sem věděla co se s mou objednávkou děje, za mě super a doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 7.3.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme.
K Avatar autora KaMart | 7.2.2022
Skvělá komunikace, nadstandardní vstřícnost.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.2.2022
Děkujeme za hodnocení, moc si ho vážíme.
TM Avatar autora Tereza Moravčíková | 27.1.2022
Spokojenost, dodání zboží bez jakýchkoli potíží
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 27.1.2022
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
PM Avatar autora Petr Matějček | 21.1.2022
Dávám plný počet bodů , jelikož komunice a vstřícnost je vynikající.Přeji vše dobré a doufám v další objednávky.Děkuji
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 21.1.2022
Děkujeme za krásné hodnocení, moc si ho vážíme a budeme rádi, když Vám zase budeme moct udělat radost nějakou hezkou knihou.
V Avatar autora Veronika | 18.1.2022
Velmi rychla komunikacia ohladom tovaru a dodania.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 18.1.2022
Děkujeme za hodnocení, velice si ho vážíme.
D Avatar autora Dana | 31.12.2021
Perfektní komunikace o stavu objednávky a průběhu doručení zásilky. Velmi vstřícný přístup ohledně spěšného doručení do Vánoc. Děkuji moc!
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 31.12.2021
I my moc děkujeme, jsme rádi, že jste byla spokojená.
IN Avatar autora Iveta Novotná | 22.12.2021
Milá komunikace, info o stavu objednávky, dárek a krásný, ručně psaný vzkaz u knihy, úžasné. DOPORUČUJI
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 22.12.2021
Moc děkujeme za krásné hodnocení i doporučení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
KV Avatar autora Kateřina Vavříková | 20.12.2021
Velmi vstřícný a profesionální přístup
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 22.12.2021
Děkujeme za hodnocení, moc si ho vážíme.
AK Avatar autora Alena Králová | 13.12.2021
Jsem velmi spokojená. Komunikace i dodání na mou adresu bez problému. Děkuji za milý dárek k nákupu. Velmi mne potěšil.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 13.12.2021
Děkujeme za krásné hodnocení, jsme moc rádi, že jste byla s nákupem spokojená.
NS Avatar autora Nikola Spáčilová | 26.11.2021
Velká ochota, pomoc při výběru. Rychle jednání, DOPORUČUJI!
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 26.11.2021
Moc děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
RM Avatar autora Romana Meslová | 13.10.2021
Vřele doporučuji, k nákupu jsem dostal i malý dárek.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 13.10.2021
Děkujeme za hodnocení i doporučení, moc si ho vážíme.
SG Avatar autora Sabina Gaurová | 25.7.2021
Perfektní komunikace!!Profesionální přístup.Za mě ,pro příští nákup, jasná volba.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 26.7.2021
Děkujeme za hodnocení, moc si ho vážíme. Budeme se těšit na Vaši další objednávku a uděláme vše pro to, abychom Vás nezklamali.
Avatar autora Svatopluk Štěpánek | 13.7.2021
ano, jsem velmi spokojen, jak rychlostí, tak i radou a pomocí, velmi to oceňuji
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 14.7.2021
Velice děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen.
HS Avatar autora Hanuš Slavík | 25.5.2021
Perfektní přístup k zákazníkům, doručená zásilka efektivně zabalena tak, aby bylo zboží dostatečně chráněno při převozu a zároveň neobsahovala nadbytečné množství balícího materiálu, jak to velmi často bývá u jiných společností. Také mě potěšilo, když jsem zjistil, že zásilka obsahuje i "něco navíc" :-)
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 25.5.2021
Mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jsme Vás potěšili i dárečkem.
JV Avatar autora Jiri Vanatko | 24.5.2021
Dobry den. Obchod mi doporucil kamarad jiz s dobrymi referencemi a po prvotni zkusenosti jsem i ja spokojen a velmi mile prekvapen. Objednani, platba, doruceni....vse jasne a bez problemu. A co vice, byl jsem emailem prubezne informovan pani vyrizujici moji objednavku o tom, kde se naleza, proc se opozdila, dale s prehlednym dokladem o platbe..... V zasilce byla krome knihy i necekana pozornost podniku. Velmi si tedy povazuji osobniho zakaznickeho pristupu a i faktu, jak lze ze zasilky 1 knihy uskutecnit prijemny zazitek. Domnivam se tedy, ze pres polskeknihy.cz nenakupuji literaturu naposledy. Dekuji a pekny den.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 25.5.2021
Mockrát děkujeme za krásné hodnocení, opravdu si ho velice vážíme, jsme rádi, že jste byl spokojený, a uděláme vše pro to, abychom Vás nezklamali ani v budoucnu.
JK Avatar autora Jaroslav Kubíček | 14.5.2021
Som veľmi spokojný s obchodom. Na moje požiadanie mi cenu knihy prepočítali na €. Platba prebehla bez problémov . Doručenie knihy , balenie OK. Na túto knihu o Prahe ma upozornila manželka. Jej starý otec bol z Wadowic /Babica/. Stále sa považuje za "štvrtinovú" Poľku a je na to hrdá. A veľmi sa nám páči Krakow. Pozdravuje J. Kubíček a Margita Kubíčková
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 14.5.2021
Děkujeme za hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jsme mohli potěšit Vás i Vaši paní.