Hodnocení obchodu

5,0 14 hodnocení
5
14x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
RP Avatar autora | 18.2.2019
Kniha dorazila v pořádku, ochotná obsluha.
Avatar autora 18.2.2019
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byl spokojen.
MB Avatar autora | 9.2.2019
Dobrý den. Jsem spokojen s tímto obchodem a budu jejich služeb nadále využívat. Dávám 5 hvězdiček Bortlík
Avatar autora 9.2.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojený, moc si toho vážíme a uděláme vše pro to, abychom Vás nezklamali ani v budoucnu
JK Avatar autora | 22.12.2018
Skvělý přístup k zákazníkům, osobní příjemná komunikace, rychlé vyřízení objednávky, stránky přehledné a profesionálně vyvedené. Obchod mohu jen vřele doporučit a ráda se na jejich služby opět spolehnu.
Avatar autora 22.12.2018
Moc děkujeme za krásné hodnocení, opravdu si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená. Bude nám potěšením Vám znovu poskytnout naše služby.
Avatar autora | 22.12.2018
Mimořádně dobré služby pro zákazníky, rychlé a bezproblémové dodání. Mohu jen doporučit :)
Avatar autora 22.12.2018
Moc děkujeme za Vaše hodnocení, vážíme si ho a jsme rádi, že jste byl spokojený.
TH Avatar autora | 16.12.2018
Neobvykle milá komunikace, rychlé dodání s hezkým dárkem. Obchod mohu jedině doporučit! :)
Avatar autora 16.12.2018
Děkujeme za Vaše hezké hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
Avatar autora | 3.12.2018
Zboží bylo doručeno rychle a dle mé objednávky. Navíc jsem dostala krásný dárek v podobě další knihy. Děkuji
Avatar autora 22.2.2019
Také děkujeme, jsme moc rádi, že jste byla spokojená a že Vás dárek potěšil.
MA Avatar autora | 24.11.2018
Jsem ráda, že jsem ho našla . Je to fajn koupit si po tolika letech co bydlím v Čechách polské knížky.
Avatar autora 24.11.2018
Jsme rádi, že jsme Vám mohli udělat radost. Děkujeme za hodnocení
MP Avatar autora | 17.11.2018
Naprostá spokojenost, seriózní obchodník. Díky
Avatar autora 17.11.2018
Také moc děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byl spokojený.
GN Avatar autora | 3.11.2018
Skvělá komunikace. Doporučuji!
Avatar autora 3.11.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojená.
Avatar autora | 9.6.2018
+ Všechno v pořádku

Avatar autora 22.2.2019
Jsme rádi, že nákup proběhl k Vaši spokojenosti, děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 6.6.2018
velmi spokojen
S Avatar autora | 23.2.2018
Doskonała komunikacja z sklepem internetowym. Można zamawiać książki które nie są dostępne w ofercie sklepu. Książki są zapakowane w taki sposób że nie ulegają zniszczeniu podczas transportu.
Avatar autora | 23.12.2017
+ Pokud se nalezne nějaký problém, okamžitě se ho snaží vyřešit.
+ Perfektní komunikace se zákazníkem.
+ Chování skutečného obchodníka, který tu je pro své zákazníky.

Nevím o žádné.
Avatar autora | 18.12.2017
+ Vynikající přístup- ochota

Avatar autora | 4.12.2017
Knihy obdržel jsem do 3 dní, eshop vždy dodržel stanoveny termín. Eshop nabizí sezonní slevy. Výborna komunikace s obchodem.