Vážení zákazníci, knihy Olgy Tokarczuk jsou momentálně nedostupné, měly by být k dispozici od 31. 10. 2019. Za komplikace se omlouváme.

Hodnocení obchodu

5,0 24 hodnocení
5
24x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
LA Avatar autora | 8.10.2019
Doručení i komunikace s obchodem na jedničku...
Avatar autora 8.10.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
KM Avatar autora | 7.9.2019
Vše naprosto v pořádku, bezproblémová komunikace, mohu vřele doporučit.
Avatar autora 8.9.2019
Děkujeme, jsme rádi, že jste byla spokojená.
JB Avatar autora | 17.8.2019
Ano můžu jen doporucit
PK Avatar autora | 5.8.2019
Perfektní a profesionální jednání, rychlé dodání, průběžné informace o stavu objednávky. Určitě doporučuji.
Avatar autora 5.8.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
PP Avatar autora | 2.6.2019
Výborný, osobní přístup. Vřele mohu doporučit
Avatar autora 2.6.2019
Velice děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojen.
EP Avatar autora | 27.5.2019
Plný počet bodů! Děkuji za zajištění knih, které jsem si přála a za vstřícný přístup. Rovněž za odeslání knih způsobem, při kterém jsem knihy obdržela v pořádku. Vřele doporučuji, já sama se na tento obchod znovu obrátím.
Avatar autora 27.5.2019
Moc děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojená a moc rádi Vám uděláme radost i v budoucnu.
JT Avatar autora | 26.4.2019
S obchodem jsem spokojen. Paní Čmielová informuje o průběhu dodání výrobku a ihned reaguje na maily. U map by možná stálo přiložit malý výřez mapy, aby bylo vidět její kartografické zpracování. Nevím ale, jestli je to možné kvůli autorským právům.
Avatar autora 26.4.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byl spokojen. Co se obrázků týče, bohužel máme možnosti omezené tím, co nám poskytne nakladatelství. Snad Vás mapa nezklamala...
BF Avatar autora | 30.3.2019
S knížkami jsem velmi spokojená. Taky mě moc potěšila pohotová paní Čmielová, která vyřešila problém s doručením zásilky. Jinak polsky neumím, ale zvolila jsem si právě knížky abych se to na nich naučila, ucebnice mi přijdou nudné, takže to rozhodně nebyla moje posledni objednávka :)
Avatar autora 30.3.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená. Držíme palce, ať se Vám polsky učí s lehkostí, a budeme se těšit na další objednávku.
Avatar autora | 16.3.2019
Excellent customer service! Shall highly recommend to others and would, definitely, use again. JF
Avatar autora 16.3.2019
Thank you very much, we are really glad that you were satisfied and we are looking forward to having pleasure to sell you some other books.
MP Avatar autora | 23.2.2019
Dobrý den, s tímto obchodem jsem naprosto spokojený. Rozhodně ho můžu doporučit a předpokládám, že ho i v budoucnu opětovně využiji.
Avatar autora 23.2.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste se službami našeho obchodu spokojen. Uděláme vše pro to, abychom Vás nezklamali ani v budoucnu.
RP Avatar autora | 18.2.2019
Kniha dorazila v pořádku, ochotná obsluha.
Avatar autora 18.2.2019
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byl spokojen.
MB Avatar autora | 9.2.2019
Dobrý den. Jsem spokojen s tímto obchodem a budu jejich služeb nadále využívat. Dávám 5 hvězdiček Bortlík
Avatar autora 9.2.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojený, moc si toho vážíme a uděláme vše pro to, abychom Vás nezklamali ani v budoucnu
JK Avatar autora | 22.12.2018
Skvělý přístup k zákazníkům, osobní příjemná komunikace, rychlé vyřízení objednávky, stránky přehledné a profesionálně vyvedené. Obchod mohu jen vřele doporučit a ráda se na jejich služby opět spolehnu.
Avatar autora 22.12.2018
Moc děkujeme za krásné hodnocení, opravdu si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená. Bude nám potěšením Vám znovu poskytnout naše služby.
Avatar autora | 22.12.2018
Mimořádně dobré služby pro zákazníky, rychlé a bezproblémové dodání. Mohu jen doporučit :)
Avatar autora 22.12.2018
Moc děkujeme za Vaše hodnocení, vážíme si ho a jsme rádi, že jste byl spokojený.
TH Avatar autora | 16.12.2018
Neobvykle milá komunikace, rychlé dodání s hezkým dárkem. Obchod mohu jedině doporučit! :)
Avatar autora 16.12.2018
Děkujeme za Vaše hezké hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
Avatar autora | 3.12.2018
Zboží bylo doručeno rychle a dle mé objednávky. Navíc jsem dostala krásný dárek v podobě další knihy. Děkuji
Avatar autora 18.10.2019
Také děkujeme, jsme moc rádi, že jste byla spokojená a že Vás dárek potěšil.
MA Avatar autora | 24.11.2018
Jsem ráda, že jsem ho našla . Je to fajn koupit si po tolika letech co bydlím v Čechách polské knížky.
Avatar autora 24.11.2018
Jsme rádi, že jsme Vám mohli udělat radost. Děkujeme za hodnocení
MP Avatar autora | 17.11.2018
Naprostá spokojenost, seriózní obchodník. Díky
Avatar autora 17.11.2018
Také moc děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byl spokojený.
GN Avatar autora | 3.11.2018
Skvělá komunikace. Doporučuji!
Avatar autora 3.11.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojená.
Avatar autora | 9.6.2018
+ Všechno v pořádku

Avatar autora 18.10.2019
Jsme rádi, že nákup proběhl k Vaši spokojenosti, děkujeme za hodnocení.