Pokud potřebujete pomoct s výběrem, neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám poradíme! Seženeme i knihy, které nemáme v nabídce, pokud jsou v Polsku k dispozici, kontaktujte nás a my uděláme maximum, abyste své knihy obdrželi co nejdříve!

Hodnocení obchodu

5,0 84 hodnocení
5
83x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Z Avatar autora Zdeněk | 25.1.2021
Velmi spokojen, velmi vstřícné jednání a pružné řešení nestandardní situace.
MB Avatar autora Marcela Bramborová | 17.1.2021
Perfektní, děkuji!
I Avatar autora Irena R. | 10.1.2021
Individuální přístup, vstřícné jednání.
DM Avatar autora Danuta Milerska | 29.12.2020
Rychlá reakce a dodání bez prodlev.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 29.12.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
K Avatar autora Katarina | 28.12.2020
Ocenujem osobny a mily pristup majitelky, rychly a spolahlivy servis, unikatny tovar. Dakujem.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.12.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme.
ZB Avatar autora Zuzana Burianova | 27.12.2020
Velká spokojenost: rychlá komunikace a obstarání knih, ochota, včasné doručení.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.12.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
Avatar autora | 27.12.2020
Vynikající. Nádherný osobní přístup.
Avatar autora (Administrátor) 28.1.2021
Děkujeme za Vaše krásné hodnocení, moc si ho vážíme.
FV Avatar autora Filip Vočka | 26.12.2020
Děkuji za perfektní komunikaci. Vše proběhlo na jedničku, nákup i následný přístup proběhl bez jediné chybičky. Rozhodně doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 27.12.2020
My děkujeme za krásné hodnocení i za doporučení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
JJ Avatar autora Jindřich Jílek | 26.12.2020
Velice. Nádherný osobní přīstup.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 26.12.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme.
Avatar autora | 25.12.2020
+ Ochota a rýchlosť

Avatar autora (Administrátor) 28.1.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byl spokojený.
PP Avatar autora Pavel Panoch | 13.12.2020
Ano, velmi spokojen. Vstřícné, rychlé a přátelské jednání a komunikace. Vřele doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 13.12.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojen.
L Avatar autora Lenka | 13.12.2020
Rychlost, ochota, výborná komunikace!
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 13.12.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme moc rádi, že jste byla spokojená.
R Avatar autora Radka | 28.11.2020
Vse super. Vyborna komunikace s skvele zaslani. Vse bez zklamani ????
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 29.11.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
P Avatar autora Pavel | 28.11.2020
Velice příjemná komunikace, knížka přišla do týdne důkladně zabalená. Vřele doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.11.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme moc rádi, že jste byl spokojený.
PK Avatar autora Petr Kostěnec | 1.11.2020
Maximální spokojenost! Veliká ochota, bezproblémová komunikace, vstřícnost. Přestože byla požadovaná kniha nedostupná jak v polských e-shopech, tak u dodavatele, podařilo se jí poměrně rychle sehnat. Doručení proběhlo v naprostém pořádku. Obchod mohu jedině doporučit a určitě ho znovu využiji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.11.2020
Moc děkujeme za Vaše hodnocení, opravdu moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
ZB Avatar autora Zuzana Burianová | 1.11.2020
Bezproblémová komunikace, ochota, včasné doručení produktu dle dodací lhůty. Obchod vřele doporučuji a nadále budu využívat jeho služeb.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 1.11.2020
Moc děkujeme za Vaše hodnocení, Vašeho doporučení si velice vážíme a budeme se snažit, abychom Vás v budoucnu nezklamali.
DP Avatar autora Danuta Pyż - Dopita | 28.9.2020
Jako driv, vse probehlo super! Zdravim. Dana s Polska
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.9.2020
Moc děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
J Avatar autora Jana | 5.9.2020
Velká spokojenost,kniha vynikající
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 5.9.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že se kniha líbila.
Avatar autora | 31.8.2020
Rycnlost dodani a super komunikace.
Avatar autora (Administrátor) 28.1.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
D Avatar autora Deny | 29.8.2020
Velmi ocenujem rychlu komunikaciu, seriozny pristup , skvely vyber knih za dobre ceny
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 30.8.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme.