Vážení zákazníci, rádi bychom upozornili na to, že doba vyřízení objednávky zatím stále ještě může trvat déle než týden. Berte proto termíny odeslání jako hrubě orientační. Pro více informací se na nás neváhejte obrátit. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

5,0 58 hodnocení
5
58x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
IU Avatar autora Irena Urbaśová | 22.6.2020
Jsem spokojená - perfektní komunikace.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 22.6.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
PM Avatar autora Petr Martinů | 21.6.2020
Moc a moc
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 22.6.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byl spokojený.
JS Avatar autora Joanna Svačinová | 21.6.2020
Perfektní komunikace, menší zdržení kvůli covidu, ale o všem jsem byla po celou dobu informována, knihy došly v pořádku, s dárkem navíc za již zmíněné zdržení. Děkuji, určitě zas objednáme :-)
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 22.6.2020
Děkujeme za hezké hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená i navzdory delšímu čekání. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
OB Avatar autora Otakar Biebl | 16.6.2020
Velice spokojen - objednal jsem si knihy v době vrcholící pandemie koronaviru, což odeslání knih sice zdrželo - v dané situaci to bylo zcela pochopitelné - ale vše došlo v pořádku a je mi jasné, že pro zdar mé ztásilky obchod udělal maximum včetně průběžného informování o tom, kde se knihy právě nacházejí a kdy asi dorazí. Ještě jednou díky a velká spokojenost!
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 16.6.2020
Děkujeme za milé hodnocení i za pochopení při vyřízení Vaší objednávky, jsme rádi, že jste byl spokojený, a uděláme vše pro to, abychom Vás nezklamali.
MP Avatar autora Miroslav Pánek | 12.6.2020
Spokojenost se vším !
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 12.6.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, opravdu si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
ML Avatar autora Marie Langmajerová | 10.6.2020
Velmi spokojená. Úžasný přístup, komunikace, doporučení. Děkuji
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 12.6.2020
Děkujeme za hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
KP Avatar autora Katarzyna Pustowkova | 9.6.2020
S obchodem jsem byla velmi spokojená.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 9.6.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
AJ Avatar autora Agata Juříčková | 8.6.2020
Super komunikace. Vstřícnost, rychlost, ochota. Vřele doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.6.2020
Děkujeme za krásné hodnocení i doporučení, moc si ho vážíme.
RJ Avatar autora Roman Jancz | 8.6.2020
Vyborná komunikace.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.6.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojený.
PM Avatar autora Pavel Martinec | 7.6.2020
Výborná osobní komunikace. Doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.6.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení, moc si ho vážíme
MO Avatar autora Mgr. Jiří Ohlídal | 7.6.2020
Doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.6.2020
Děkujeme za doporučení i hodnocení, moc si ho vážíme.
JB Avatar autora Jan Buchta | 31.5.2020
Doporucuji
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 31.5.2020
Děkujeme za doporučení, jsme rádi, že jste byl spokojený.
HL Avatar autora Hana Lipenská | 17.5.2020
Velmi spokojená
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 17.5.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme.
JB Avatar autora Jan Bláha | 9.5.2020
Oceňuji rychlé dodání zboží a osobní přístup.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 10.5.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme.
DM Avatar autora David Matta | 20.4.2020
Výborná komunikácia obchodu a dodanie tovaru aj v tomto neľahkom období.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 20.4.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byl spokojený.
NK Avatar autora Natalia Kłosińska - Sušeň | 18.4.2020
Jako vždy jsem moc moc spokojená :) I přes aktuální situaci se podařilo knihy doručit . Děkuji!
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 18.4.2020
Moc děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že se nám podařilo Vaši objednávku vyřídit k Vaší spokojenosti.
MP Avatar autora Monika Pyszko | 16.3.2020
Velmi jsem spokojená s ochotou a rychlostí dodání.děkuji
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 16.3.2020
Také velice děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
VM Avatar autora Vladimír Mjalovský | 7.3.2020
Spokojenst je dlouhodobá a jistě bude pokračovat.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 7.3.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, naší spolupráce s Vámi si velice vážíme a jsme rádi, že jste spokojený a že se na nás budete chtít obrátit i v budoucnu.
RM Avatar autora Radka Martincová | 29.2.2020
Nemám tomuto obchodu co vytknout.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 29.2.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
PK Avatar autora Patrícia Krištofová | 28.1.2020
Výborná komunikácia - presne Vás informujú v akom stave je Vaša objednávka. Knihy dodané v skvelom stave a hlavne pomerne rýchlo. Hlavne oceňujem, že sa človek vobec vie dostať k poľským knihám. Veľká vďaka.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.1.2020
Děkujeme za krásné hodnocení, opravdu si ho moc vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.