Pokud potřebujete pomoct s výběrem, neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám poradíme! Seženeme i knihy, které nemáme v nabídce, pokud jsou v Polsku k dispozici, kontaktujte nás a my uděláme maximum, abyste své knihy obdrželi co nejdříve!

Hodnocení obchodu

5,0 98 hodnocení
5
97x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
SG Avatar autora Sabina Gaurová | 25.7.2021
Perfektní komunikace!!Profesionální přístup.Za mě ,pro příští nákup, jasná volba.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 26.7.2021
Děkujeme za hodnocení, moc si ho vážíme. Budeme se těšit na Vaši další objednávku a uděláme vše pro to, abychom Vás nezklamali.
Avatar autora Svatopluk Štěpánek | 13.7.2021
ano, jsem velmi spokojen, jak rychlostí, tak i radou a pomocí, velmi to oceňuji
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 14.7.2021
Velice děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen.
HS Avatar autora Hanuš Slavík | 25.5.2021
Perfektní přístup k zákazníkům, doručená zásilka efektivně zabalena tak, aby bylo zboží dostatečně chráněno při převozu a zároveň neobsahovala nadbytečné množství balícího materiálu, jak to velmi často bývá u jiných společností. Také mě potěšilo, když jsem zjistil, že zásilka obsahuje i "něco navíc" :-)
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 25.5.2021
Mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jsme Vás potěšili i dárečkem.
JV Avatar autora Jiri Vanatko | 24.5.2021
Dobry den. Obchod mi doporucil kamarad jiz s dobrymi referencemi a po prvotni zkusenosti jsem i ja spokojen a velmi mile prekvapen. Objednani, platba, doruceni....vse jasne a bez problemu. A co vice, byl jsem emailem prubezne informovan pani vyrizujici moji objednavku o tom, kde se naleza, proc se opozdila, dale s prehlednym dokladem o platbe..... V zasilce byla krome knihy i necekana pozornost podniku. Velmi si tedy povazuji osobniho zakaznickeho pristupu a i faktu, jak lze ze zasilky 1 knihy uskutecnit prijemny zazitek. Domnivam se tedy, ze pres polskeknihy.cz nenakupuji literaturu naposledy. Dekuji a pekny den.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 25.5.2021
Mockrát děkujeme za krásné hodnocení, opravdu si ho velice vážíme, jsme rádi, že jste byl spokojený, a uděláme vše pro to, abychom Vás nezklamali ani v budoucnu.
JK Avatar autora Jaroslav Kubíček | 14.5.2021
Som veľmi spokojný s obchodom. Na moje požiadanie mi cenu knihy prepočítali na €. Platba prebehla bez problémov . Doručenie knihy , balenie OK. Na túto knihu o Prahe ma upozornila manželka. Jej starý otec bol z Wadowic /Babica/. Stále sa považuje za "štvrtinovú" Poľku a je na to hrdá. A veľmi sa nám páči Krakow. Pozdravuje J. Kubíček a Margita Kubíčková
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 14.5.2021
Děkujeme za hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jsme mohli potěšit Vás i Vaši paní.
I Avatar autora Irena R. | 19.4.2021
Velmi osobní přístup, vřele doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 19.4.2021
Děkujeme za hodnocení i doporučení, velice si ho vážíme.
IM Avatar autora Igor Mikuš | 7.4.2021
Profesionálny prístup, mimoriadne ústretové jednanie, riešenie problému výhradne v prospech zákazníka. Jednoznačne odporúčam.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 7.4.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení, opravdu moc si ho vážíme, tím spíš, že v případě Vaší objednávky jsme museli řešit nečekané a nestandardní komplikace. Jsme moc rádi, že se nám nakonec podařilo vše vyřešit k Vaší spokojenosti.
Avatar autora | 2.4.2021
Překvapila mě velice mile vstřícnost a ochota, se kterou byla moje objednávka vyřizována.
Avatar autora (Administrátor) 27.7.2021
Děkujeme za milé hodnocení, jsme rádi, že byla objednávka vyřízena k Vaší spokojenosti.
Avatar autora P | 20.3.2021
Skvělý servis.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 20.3.2021
Děkujeme za hodnocení.
SR Avatar autora Stanislava Rudolfová | 6.3.2021
Velice spokojená.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 6.3.2021
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojená.
AO Avatar autora Aydan Orzalkiewicz | 27.2.2021
Velmi spokojená
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 27.2.2021
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
JH Avatar autora Jan Havlíček | 24.2.2021
Coby (nejen) komiksový čtenář jsem rád, že mi někdo zprostředkuje moje oblíbené US, evropské a japonské komiksy v polštině. Knihy dorazily rychle a v pořádku. Můžu jen doporučit.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 24.2.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
PK Avatar autora Petr Kostěnec | 15.2.2021
Znovu maximální spokojenost. Bezproblémová, rychlá a vstřícná komunikace i dodání zboží. Nezbývá než doporučit.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 15.2.2021
Děkujeme za hodnocení i doporučení, opravdu moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
Z Avatar autora Zdeněk | 25.1.2021
Velmi spokojen, velmi vstřícné jednání a pružné řešení nestandardní situace.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 2.2.2021
Moc děkujeme, jsme rádi, že jste byl spokojen.
MB Avatar autora Marcela Bramborová | 17.1.2021
Perfektní, děkuji!
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 2.2.2021
Také moc děkujeme.
Avatar autora | 14.1.2021
Neustále mě udržovali v obraze ohledně dodání mé knihy velmi milým a osobním způsobem, zdvořile jednání, co nejrychlejší dodání. Lepší než většina velkých knihkupectví.
Avatar autora (Administrátor) 27.7.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že vyřízení Vaší objednávky proběhlo k Vaší spokojenosti.
I Avatar autora Irena R. | 10.1.2021
Individuální přístup, vstřícné jednání.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 2.2.2021
Děkujeme za hodnocení, moc si ho vážíme.
DM Avatar autora Danuta Milerska | 29.12.2020
Rychlá reakce a dodání bez prodlev.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 29.12.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
K Avatar autora Katarina | 28.12.2020
Ocenujem osobny a mily pristup majitelky, rychly a spolahlivy servis, unikatny tovar. Dakujem.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.12.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme.
ZB Avatar autora Zuzana Burianova | 27.12.2020
Velká spokojenost: rychlá komunikace a obstarání knih, ochota, včasné doručení.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.12.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.