Hodnocení obchodu

5,0 31 hodnocení
5
31x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
JN Avatar autora Jitka Novotná | 10.12.2019
Jsem velmi spokojená, obchod určitě doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 10.12.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
HH Avatar autora Halina Heczková | 25.11.2019
Dávám jedničku s hvězdičkou!
Avatar autora Svatopluk Štěpánek | 23.11.2019
Jsem velmi spokojen, výborné knihy a osobní přístup.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 23.11.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojen. Snad Vám budeme moct udělat radost i v budoucnu.
MA Avatar autora Martina Auerbachová | 9.11.2019
Velká ochota a rychlost při vyřízení problému s poškozením knihou. Profesionální a vstřícné jednání. Děkuji a vřele doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 9.11.2019
Velice děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená i přesto, že jsme knihu museli reklamovat. Vašeho hodnocení si opravdu moc vážíme a snad Vám budeme moct udělat radost i v budoucnu.
JL Avatar autora Jan Lukáš | 29.10.2019
Super, spokojenost. Je krásné poznat vlídnost a ochotu přes mail. Díky
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 29.10.2019
Moc děkujeme za milá slova, opravdu si Vašeho hodnocení velice vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
Avatar autora | 22.10.2019
+ Příjemná komunikace, ráda se zde vrátím nakupovat.

Avatar autora (Administrátor) 15.12.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená. Bude nám potěšením udělat Vám radost i v budoucnu.
LA Avatar autora Lenka Adamíková | 8.10.2019
Doručení i komunikace s obchodem na jedničku...
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.10.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
KM Avatar autora Květa Marvanová | 7.9.2019
Vše naprosto v pořádku, bezproblémová komunikace, mohu vřele doporučit.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.9.2019
Děkujeme, jsme rádi, že jste byla spokojená.
JB Avatar autora Jan Buchta | 17.8.2019
Ano můžu jen doporucit
PK Avatar autora Petr Kolmann | 5.8.2019
Perfektní a profesionální jednání, rychlé dodání, průběžné informace o stavu objednávky. Určitě doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 5.8.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
PP Avatar autora Petr Petráš | 2.6.2019
Výborný, osobní přístup. Vřele mohu doporučit
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 2.6.2019
Velice děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojen.
EP Avatar autora Eva Perničková | 27.5.2019
Plný počet bodů! Děkuji za zajištění knih, které jsem si přála a za vstřícný přístup. Rovněž za odeslání knih způsobem, při kterém jsem knihy obdržela v pořádku. Vřele doporučuji, já sama se na tento obchod znovu obrátím.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 27.5.2019
Moc děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojená a moc rádi Vám uděláme radost i v budoucnu.
JT Avatar autora Jakub Trenda | 26.4.2019
S obchodem jsem spokojen. Paní Čmielová informuje o průběhu dodání výrobku a ihned reaguje na maily. U map by možná stálo přiložit malý výřez mapy, aby bylo vidět její kartografické zpracování. Nevím ale, jestli je to možné kvůli autorským právům.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 26.4.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byl spokojen. Co se obrázků týče, bohužel máme možnosti omezené tím, co nám poskytne nakladatelství. Snad Vás mapa nezklamala...
BF Avatar autora Barbora Fukalová | 30.3.2019
S knížkami jsem velmi spokojená. Taky mě moc potěšila pohotová paní Čmielová, která vyřešila problém s doručením zásilky. Jinak polsky neumím, ale zvolila jsem si právě knížky abych se to na nich naučila, ucebnice mi přijdou nudné, takže to rozhodně nebyla moje posledni objednávka :)
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 30.3.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená. Držíme palce, ať se Vám polsky učí s lehkostí, a budeme se těšit na další objednávku.
Avatar autora J.F. | 16.3.2019
Excellent customer service! Shall highly recommend to others and would, definitely, use again. JF
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 16.3.2019
Thank you very much, we are really glad that you were satisfied and we are looking forward to having pleasure to sell you some other books.
MP Avatar autora Martin Pešina | 23.2.2019
Dobrý den, s tímto obchodem jsem naprosto spokojený. Rozhodně ho můžu doporučit a předpokládám, že ho i v budoucnu opětovně využiji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 23.2.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste se službami našeho obchodu spokojen. Uděláme vše pro to, abychom Vás nezklamali ani v budoucnu.
RP Avatar autora Robert Pecha | 18.2.2019
Kniha dorazila v pořádku, ochotná obsluha.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 18.2.2019
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byl spokojen.
MB Avatar autora MILAN BORTLÍK | 9.2.2019
Dobrý den. Jsem spokojen s tímto obchodem a budu jejich služeb nadále využívat. Dávám 5 hvězdiček Bortlík
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 9.2.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojený, moc si toho vážíme a uděláme vše pro to, abychom Vás nezklamali ani v budoucnu
Avatar autora | 17.1.2019
+ O všem, co se se zásilkou dělo, jsem byl pravidelně informován
- Nedá se platit kartou

Moje celková zkušenost je skvělá. I když doručení trvalo o něco déle, o všem jsem byl pravidelně informován a ještě ke všemu jsem v balení našel malý dárek, který mě potěšil :)
Avatar autora (Administrátor) 15.12.2019
Děkujeme za Vaši reakci, jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen, i když se termín doručení protáhl. Co se karty týče, platební brány bohužel dávají přednost větším e-shopům, ale třeba Vám časem budeme moct nabídnout i to. Rádi Vám uděláme radost i v budoucnu.
JK Avatar autora Jitka Korotvičková | 22.12.2018
Skvělý přístup k zákazníkům, osobní příjemná komunikace, rychlé vyřízení objednávky, stránky přehledné a profesionálně vyvedené. Obchod mohu jen vřele doporučit a ráda se na jejich služby opět spolehnu.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 22.12.2018
Moc děkujeme za krásné hodnocení, opravdu si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená. Bude nám potěšením Vám znovu poskytnout naše služby.