Hodnocení obchodu

5,0 39 hodnocení
5
39x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
PK Avatar autora Patrícia Krištofová | 28.1.2020
Výborná komunikácia - presne Vás informujú v akom stave je Vaša objednávka. Knihy dodané v skvelom stave a hlavne pomerne rýchlo. Hlavne oceňujem, že sa človek vobec vie dostať k poľským knihám. Veľká vďaka.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.1.2020
Děkujeme za krásné hodnocení, opravdu si ho moc vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
Avatar autora Petr Šatara | 28.1.2020
Komunikace ze strany obchodu byla v pořádku. Zboží také dodáno v bezvadném stavu. Vřele doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.1.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
DT Avatar autora Dana Turánková | 19.1.2020
Obchod nabízí poměrně slušné spektrum literatury v polštině. S vyřízením objednávky jsem velmi spokojena, trochu mně ovšem zklamalo, že jsem po novém roce mohla získat knihu od jiných knihkupců výrazně levněji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 19.1.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená. Co se ceny týče, některé obchody občas opravdu nabízejí knihy výrazně levnější (zpravidla za cenu, za kterou my knihy nakupujeme, tzn. levnější, než jsou v samotném Polsku), pokud najdete nižší cenu i příště, neváhejte nás kontaktovat, pokusíme se Vám vyjít vstříc.
N Avatar autora Natalia | 2.1.2020
Jsem velmi spokojená, obchod doporučuji :)
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 2.1.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
RN Avatar autora Renata Nová | 29.12.2019
Moc děkuji za ochotu a rychlou zásilku před Vánocemi.
MP Avatar autora Miroslav Pánek | 29.12.2019
Jsem moc spokojen . Všem děkuji .
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 29.12.2019
I my moc děkujeme, jsme rádi, že jste byl spokojený.
JH Avatar autora Jiří Hrdina | 22.12.2019
Rychle a navíc ochotně. Vřele doporučuji všem.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 23.12.2019
Moc děkujeme za Vaše hodnocení i za doporučení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
M Avatar autora Martin | 21.12.2019
Sehnali mi knihy, které neměli v nabídce. Velmi ochotní, komunikace super....takže jen a pouze chválím.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 21.12.2019
Moc děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
JN Avatar autora Jitka Novotná | 10.12.2019
Jsem velmi spokojená, obchod určitě doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 10.12.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
HH Avatar autora Halina Heczková | 25.11.2019
Dávám jedničku s hvězdičkou!
Avatar autora Svatopluk Štěpánek | 23.11.2019
Jsem velmi spokojen, výborné knihy a osobní přístup.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 23.11.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojen. Snad Vám budeme moct udělat radost i v budoucnu.
MA Avatar autora Martina Auerbachová | 9.11.2019
Velká ochota a rychlost při vyřízení problému s poškozením knihou. Profesionální a vstřícné jednání. Děkuji a vřele doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 9.11.2019
Velice děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená i přesto, že jsme knihu museli reklamovat. Vašeho hodnocení si opravdu moc vážíme a snad Vám budeme moct udělat radost i v budoucnu.
JL Avatar autora Jan Lukáš | 29.10.2019
Super, spokojenost. Je krásné poznat vlídnost a ochotu přes mail. Díky
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 29.10.2019
Moc děkujeme za milá slova, opravdu si Vašeho hodnocení velice vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
Avatar autora | 22.10.2019
+ Příjemná komunikace, ráda se zde vrátím nakupovat.

Avatar autora (Administrátor) 28.1.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená. Bude nám potěšením udělat Vám radost i v budoucnu.
LA Avatar autora Lenka Adamíková | 8.10.2019
Doručení i komunikace s obchodem na jedničku...
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.10.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
KM Avatar autora Květa Marvanová | 7.9.2019
Vše naprosto v pořádku, bezproblémová komunikace, mohu vřele doporučit.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.9.2019
Děkujeme, jsme rádi, že jste byla spokojená.
JB Avatar autora Jan Buchta | 17.8.2019
Ano můžu jen doporucit
PK Avatar autora Petr Kolmann | 5.8.2019
Perfektní a profesionální jednání, rychlé dodání, průběžné informace o stavu objednávky. Určitě doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 5.8.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojený.
PP Avatar autora Petr Petráš | 2.6.2019
Výborný, osobní přístup. Vřele mohu doporučit
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 2.6.2019
Velice děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojen.
EP Avatar autora Eva Perničková | 27.5.2019
Plný počet bodů! Děkuji za zajištění knih, které jsem si přála a za vstřícný přístup. Rovněž za odeslání knih způsobem, při kterém jsem knihy obdržela v pořádku. Vřele doporučuji, já sama se na tento obchod znovu obrátím.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 27.5.2019
Moc děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojená a moc rádi Vám uděláme radost i v budoucnu.